Ιστορία Bingo

Το Bingo είναι ένα παλαιό παιχνίδι, το οποίο οι ρίζες χρονολογούνται από την Ιταλία του 16$ου αιώνα. Εκεί χρησιμοποιήθηκε για να αυξήσει το κρατικό εισόδημα χωρίς την ανάγκη να συλλεχθούν περισσότεροι φόροι από τους ιταλικούς ανθρώπους. Ονομάστηκε «Lo Giuoco del Lotto D'Italia». Αν και λίγα επισημαίνουν παραμένοντας να πουν την ιστορία των στις αρχές ημερών του bingo είναι δύσκολο να συνταχθούν τα μικρά στοιχεία ολόκληρη σε μια ιστορία. Το 1530 η Ιταλία επανασυνδέθηκε από τον υπερήφανο κυβερνήτη της Ιταλίας και έγινε ένα εβδομαδιαίο γεγονός που διάρκεσε μέσω των αιώνων μέχρι τις παρούσες ημέρες.

Το Bingo που κινήθηκε έπειτα επάνω από τα πλούσιους mercenaries και τους εμπόρους προς τη Γαλλία, εκεί αυτό έγινε αποδεκτό με το μεγάλο ενθουσιασμό από τον αριστοκρατικό. Το 1780 παίχτηκε στο βασιλικό δικαστήριο από το βασιλικό περίγυρο και το βασιλιά ο ίδιος. Των στις αρχές ημερών του bingo ήταν πολύ πιό φανταχτερών από την τρέχουσα έκδοση. Τα βραβεία ήταν άλογα, jewelries, μέγαρα και περισσότεροι. Μετά από 1780 το παιχνίδι που διαδίδεται γρήγορα σε άλλα ευρωπαϊκά έθνη.

Το 1929 ένα ταλαντούχο άτομο πωλήσεων που ονομάζεται το Edwin S. Το Lowe επισήμανε ένα περνώντας καρναβάλι στο οποίο μια πρόωρη έκδοση του bingo παίχτηκε από τις μάζες ⠀ “ Beano. Το Lowe, που είχε μια επιχείρηση παιχνιδιών, πραγματοποίησε την τεράστια δυνατότητα και αρχισμένος να ωθεί το παιχνίδι στη Νέα Υόρκη, όπου το όνομα «Bingo» κόλλησε στο παιχνίδι τυχαία. Το Lowe προήλθε σε επαφή με τον καθηγητή Carl Leffler από το πανεπιστήμιο της Κολούμπια, το οποίο τον βοήθησε για να παραγάγει τη μοναδική σειρά καρτών bingo, μειώνοντας κατά συνέπεια το ποσό νικητών και αυξάνοντας τα εισοδήματα. Από τη δεκαετία του '30 το bingo είχε κερδίσει όλο και περισσότερο τη δημοτικότητα κατά τη διάρκεια των ετών.

Προς το τέλος της δεκαετίας του '30 η εκκλησία είχε αρχίσει το bingo προκειμένου να συλλεχτούν τα κεφάλαια, χάρι στο πιστοποιητικό της έγκρισης δεδομένης από την εκκλησία της κερδισμένης παιχνίδι δημοτικότητας μεταξύ των υπερηλίκων, οι οποίοι δεν θεωρήθηκαν ως τάση προς το παιχνίδι.

Στη δεκαετία του '50 το bingo έλαβε μια επίσημη θέση από τα περισσότερα κράτη στις ΗΠΑ και εισήγαγε έπειτα το ποιο γνωστό αργότερα ως «αίθουσες bingo», που δημιουργήθηκαν από τους ιδιώτες bingo, αυτοί προορίστηκαν να αντικαταστήσουν το bingo που παίχτηκε στις εκκλησίες για περισσότερο από είκοσι έτη. Σήμερα το bingo είναι ακόμη και παιγμένες σε απευθείας σύνδεση και εικονικές περιοχές bingo μπορεί να βρεθεί στις δωδεκάδες όλων μέσω του Διαδικτύου. Εν τούτοις σε μερικά κράτη που είναι παράνομο να παιχτεί σε απευθείας σύνδεση οι περισσότερες αρχές τείνετε να αγνοήσετε τα σε απευθείας σύνδεση participators bingo.

Close